Al ruim 20 jaar laat ik mij op mijn pad van Zijnsoriëntatie begeleiden door Flore, eerst in de relatie met mijn man, dan individueel en nu in een padlopersgroep, ondertussen al bijna 15 jaar. Met een scherpe intuïtie en een heldere geest slaagt Flore erin om af te stemmen op de essentie van mijn inbreng. Ze volgt subtiel mijn proces en begeleidt me vriendelijk, geduldig én kordaat naar nieuwe inzichten en passende antwoorden. Ze daagt me keer op keer uit om vanuit mijn vrije vorm in het leven te staan.

Beja

Met heldere wijsheid kan Flore de juiste vragen stellen waardoor ik tot inzicht kom. Door mijn sessies bij Flore herinner ik steeds mijn wezenlijke aard en hoe ik dit vormgeef op iedere dagelijkse dag. Integer en doortastend leerde Flore me om authentiek te leven. Ik voel me enorm dankbaar daarvoor!

Judith

Flore ondersteunt en coacht mij in het bewandelen van mijn bewustzijnspad. Ze doorziet mij en prikt feilloos door mijn woorden heen, waardoor ze mij bewust maakt van een veel diepere laag. Ze helpt me herinneren wie ik werkelijk ben en welke patronen en thema’s steeds een rol spelen. Behoedzaam, respectvol en op directe wijze nodigt ze je uit om je blik te verruimen en vanuit je pure Zijn aan te gaan wat er is.

Mariëlle